Projektleder – gør elbiler til det nye transportmiddel i Andel [Denmark]


 

Kunne du tænke dig at være med til at sikre, at en hel koncern får udskiftet deres bilpark med grønnere løsninger?

Så bliv projektleder med ansvar for omstillingen til elbiler i Andel. Strategien er på plads, ambitionen er klar: vi skal overgå 100 % til elbiler. Nu mangler vi bare dig til at lave planen og sørge for, at den bliver ført ud i livet.

Du får et kæmpe aftryk på et bæredygtigt projekt i en virksomhed, der arbejder midt i den grønne omstilling,” fortæller funktionschef Kim Uno Mogensen.

Få sparring i et tæt team
Med base i enten Haslev eller Svinninge træder du ind i en helt ny rolle i Facility Management. Her bliver du en vigtig del af det team, der tager sig af Andel-koncernens mange biler, hvor du får ansvaret for at sikre overgangen til elbiler på tværs af koncernen.

Du vil derfor have en bred berøringsflade blandt andet til vores værksteder i Haslev og Ballerup samt alle områder af forretningen. Ligesom du kan se frem til et tæt samarbejde med afdelingens anden projektleder, Lars, samt funktionschefen Kim, der begge står klar til at tage godt imod dig.

Du driver området alene, og selvom Lars fx tager sig af andre projekter, er der masser af sparring at hente hos hinanden,” uddyber Kim.

Du sikrer overgangen fra brændstof til el
Det er et kæmpe projekt, du får ansvaret for – vi skal skifte alle traditionelle brændstofbiler ud med el-løsninger, og du når hele vejen rundt her. Det er nemlig dig, der bliver ansvarlig for planlægning, implementering og løbende tilpasning.

Til at starte med vil du derfor bruge en stor del af din tid på at dykke ned i markedet og undersøge muligheder. Du vil også skulle afdække de behov, der er på tværs af koncernen, for til sidst at finde løsninger, der binder det hele sammen.

Helt konkret skal du:

  • tilegne dig viden om elbiler og ladeinfrastruktur samt holde dig opdateret på udviklingen
  • være i dialog med elbilsforhandlere, leasingfirmaer og andre spillere på markedet
  • afdække de forskellige forretningsområders behov og løbende sparre med dem
  • udarbejde en plan for projektet, der tager højde for alt fra valg af biler, til hvordan montøren får sat ladeboks op, og hvordan det skal afregnes
  • sikre implementering af elbiler blandt andet i samarbejde med Christian, der har det daglige ansvar for vores vognpark.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab
Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.

Desuden tager vi os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Hos os får du bl.a. fleksible arbejdstider, mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads, forsikringsordning, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang. Løn efter kvalifikationer.

Erfaren projektleder med interesse i den grønne omstilling
Med dine evner for kommunikation får du hurtigt skabt en god dialog med forretningen – for du ved, at det er vejen til forandring. Du er selvstændig i din tilgang til opgaven, overbevisende af natur og ikke bange for at udfordre og stille spørgsmål.

Samtidig er det vigtigt, at du har en interesse for biler, og at du har lyst til at fordybe dig i området. Og så forestiller vi os, at du:

  • har erfaring fra en lignende rolle – måske fra bilbranchen eller leasingfirma
  • har erfaring med projektledelse og er gerne projektlederuddannet, men du vil også blive lært op i Andels projektledelsesmodel, når du slutter dig til os
  • har sans for struktur, så du kan bevare overblikket
  • er indstillet på at deltage i møder på tværs af vores lokationer i Haslev, Ballerup, Svinninge og Virum.

Et Andel i bevægelse – vil du med på rejsen?
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionschef Kim Uno Mogensen på 23 40 96 08.

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال